Welkom bij Roda da Vida


Psychodynamiek, welke kracht wint jouw spel ?

Gedachten, gevoelens, emoties en verlangens spelen een grote rol in ons leven. En zolang deze krachten in harmonie zijn met elkaar, voelen we ons energiek, blij, tevreden en evenwichtig. Maar wanneer één van deze krachten de overhand krijgt of wordt vergeten, verstoort dit de harmonie en voel je jezelf vermoeid, neerslachtig, verdrietig of onrustig. Dit spel van het geven en nemen tussen deze krachten noemen we psychodynamiek. En het spel stopt nooit. Het gaat altijd bewust en/of onbewust door. Het bepaalt voor een heel belangrijk deel wie je bent en hoe je je voelt.

Mentale en soms ook lichamelijke klachten zoals stress, een burnout, angst en soms ook relatieproblemen vinden hun oorsprong in een verstoorde harmonie en onverwerkte trauma’s. Door je bewust te worden van de psychodynamische processen die je bewegen en door te ontdekken welke informatie in je onderbewuste is opgeslagen, kun je jouw problemen zelf oplossen of ze hanteerbaar maken en voor jezelf (levens) vragen beantwoorden.

In een psychodynamische therapie bij Roda da Vida, ontdek je onder begeleiding van je therapeut, hoe de krachten bij jou hun spel spelen. Je ontdekt welke (on)bewuste informatie en welke ervaringen bepalend zijn en je leert om je eigen oplossende en zelfhelende vermogen aan te spreken en je innelijke kracht en balans te (her)vinden.


 


Mijn naam is Astrid van de Voort uw psychodynamisch therapeut.

 

 

Praktijklocatie


De praktijk is gevestigd in Tiel. Behandeling aan huis behoort ook tot de mogelijkheid. (in de regio) Contact.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Astrid van de Voort tel: 06-53141155 of mail naar : info@rodadavida.nl